Even voorstellen

 

 

 

Mijn naam is Betty de Heij, ben psychosociaal-  en relatietherapeute, coach en counselor. Dit werk doe ik sinds 2003. Daarvoor ben ik 20 jaar werkzaam geweest in het onderwijs.

De 4-jarige  afgeronde HBO-opleiding tot Psychosociaal werkende/therapeut(e) aan de Psychosociale Faculteit van Academie Gradatim kwam tegemoet aan mijn behoefte aan een omslag in mijn persoonlijke groei en heeft de verdere koers in mijn leven bepaald.

Mijn eigen bewogen ontwikkelingsproces heeft me gebracht tot waar ik nu ben met als voornaamste kernkwaliteiten gevoeligheid, helderheid, betrokkenheid en rust.

Mijn kracht ligt in het motiveren en inspireren van mensen waarbij ik hoofd en hart combineer. Daarnaast kan ik ook kritisch  zijn, maar altijd positief en opbouwend.

Door diverse bij- en nascholingen/trainingen ben ik verder en meerdere malen gecertificeerd op het gebied van Partnerrelatietherapie,  E.M.D.R., Ontwikkelingsgericht Coachen, NLP, Transactionele Analyse, Mindfulness, Psychodrama, Oplossingsgerichte Gesprekstherapie en Medische Basiskennis Fysiologie, Anatomie en Pathologie. Onlangs heb ik het diploma Psychosociale Basiskennis volgens de PLATOtermen behaald.

Naast het werken in mijn eigen praktijk heb ik jarenlang  gewerkt in de Eerstelijnshulpverlening met slachtoffers van onder meer geweldsmisdrijven (waaronder slachtoffers van relationeel/huiselijk geweld) en zedenmisdrijven bij Slachtofferhulp Nederland. Hierdoor heb  ik veel expertise opgebouwd voor hulp bij traumaverwerking a.d.h.v.richtlijnen van het Instituut voor Psychotrauma (IVP). Ook heb ik veel positieve resultaten geboekt met het werken met de zeer effectieve traumatherapie EMDR.

 

Wat kun je verwachten:


 Een veilige omgeving waarin je met alle ruimte en respect  samen aan het werk kunt gaan


Een moderne werkwijze en benadering, met een focus op innerlijke kracht en (onbewuste) mogelijkheden


Een gedegen en brede aanpak


Deskundigheid


Jarenlange ervaring


Gespecialiseerd in  trauma, partnerrelatietherapie, onzekerheidsproblematiek en stressklachten


Een persoons- en procesgerichte werkwijze

 

Mijn deskundigheid wordt gewaarborgd door de wettelijke beroepsregistratie als Psychosociaalwerkende  geaccrediteerd door de NFG-Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en de VPMW-Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk. Tevens sta ik ingeschreven bij het RBCZ-  Register Beroepsoefenaren Complementaire Gezondheidszorg 


 

Vitaliteit
NIET VERGETEN VANDAAG: EVEN KNUFFELEN

Uw partner, uw kind, ouder, familielid, huisdier. We hebben allemaal die aanraking nodig om oxycitine aan te maken; een hormoon waarvan u niet alleen een geluksgevoel krijgt, maar ook nog eens uw vitaliteit opvijzelt. En dat geldt natuurlijk ook voor degene die geknuffeld wordt!

Maar bovenal: het is gewoon hartverwarmend om te doen en te ontvangen, en ook: een aanraking zegt soms meer dan 1000 woorden!

Bron: Gezond Nu
Referenties
een client 40 jaar: Ik heb de hulpverlening als laagdrempelig ervaren, de manier van werken vond ik dik in orde. Ik voelde mij snel op mijn gemak, dat is prettig voor iemand die niet eerder " hulp" heeft gevraagd. Een ge... lees meer »